Hero

Webshop

Wij zijn u graag van dienst bij uw eigen olifantsgras aanplant! Zo kunt u Miscanthus rhizomen kopen uit eigen vermeerderingsvelden en eventueel de aanplant met gespecialiseerde plantmachines. Afhankelijk van uw wensen adviseren we u graag over uw aanplant en de te treffen voorbereidingen. Omdat het olifantsgras meer dan 20 jaar op een perceel staat is het van extra belang om de aanplant optimaal te realiseren!

Daarnaast leveren wij geoogste Miscanthus in de gewenste vorm en adviseren wij u graag over de mogelijke toepassingen van het gewas.

Item 1
Miscanthus Strooisel

Miscanthus (olifantsgras) strooisel of balen zijn hét hedendaagse biologische alternatief voor bijvoorbeeld stro of houtkrullen.
We bieden de Miscanthus in diverse verpakkingsvormen aan zodat u kunt kiezen voor de meest geschikte vorm voor uw toepassing.

Meer info
Item 1
Rhizomen

Vanuit Zeeuws Vlaanderen (Westdorpe) leveren we Miscanthus rhizomen (wortelstokken) van de hoogste kwaliteit.
De rhizomen zijn jaarlijks beschikbaar omstreeks april tot en met half mei. Als u buiten deze periode uw bestelling plaatst zullen we de wortelstokken toesturen of u informeren zodra deze beschikbaar zijn voor afhalen.

Meer info
Item 1
Aanplanten Miscanthus

Met onze gespecialiseerde RTK-GPS plantmachines realiseren we graag uw Miscanthus aanplant voor een optimale start!
De aanplant vindt plaats in de periode vanaf april tot en met half mei. Als u buiten deze periode uw aanplant vastlegt zullen we u later informeren over de definitieve planning.

Meer info
Samenwerken met Cradle Crops

SAMENWERKEN MET CRADLE CROPS

Of het nu gaat over uw interesse in Miscanthus wortelstokken, het aanplanten van olifantsgras of de aankoop van Miscanthus strooisel wij zijn u graag van dienst. Mocht u benieuwd zijn naar bepaalde toepassingsmogelijkheden voor Miscanthus aarzelt u dan niet om contact op te nemen. In de loop der jaren zijn we al heel wat meer mogelijkheden tegengekomen dan dat enkel op onze website vermeld staan.

Offerte aanvragen Contact opnemen