Cradle Crops assisteert een uiteenlopend scala aan klanten met een behoefte op duurzame wijze in de biomassabehoefte te voorzien. Dit door de levering van Miscanthus (olifantsgras) rhizomen uit eigen vermeerderingsvelden en diensten met gespecialiseerde plantmachines. Afhankelijk van uw wensen, adviseren we u graag over uw aanplant en de te treffen voorbereidingen. Vanwege het feit dat het olifantsgras meer dan 20 jaar op een perceel staat is het van belang om de aanplant optimaal te realiseren.

Daarnaast leveren wij geoogste Miscanthus chips in de gewenste vorm en adviseren wij u graag over de mogelijke toepassingen voor de Miscanthus oogst. Dit kan dus los gestorte Miscanthus zijn maar bijvoorbeeld ook in big bags of in gebaalde vorm. Met Miscanthus beschikt u over een grondstof die concurrerend dan wel complementair kan zijn aan hout of stro en wat daarnaast ook qua duurzaamheid unieke kenmerken heeft.

Heeft u een toepassing voor ogen en wilt u graag weten wat de haalbaarheid is dan vernemen wij graag van u. In deze zoektocht om het volledige potentieel van de teelt te benutten gaan wij ook graag samenwerkingsvormen aan!

Neemt u voor het plaatsen van een bestelling of het opvragen van een offerte contact met ons op.

Planten olifantsgras (Miscanthus)
Miscanthus giganteus (olifantsgras) - veld
Aanplant olifantsgras (Miscanthus)
Miscanthus giganteus (olifantsgras) - plantmachine
Miscanthus giganteus (olifantsgras) - overladen
Miscanthus giganteus (olifantsgras) - hakselen
Miscanthus giganteus (olifantsgras) - oogst
Planten olifantsgras (Miscanthus) Miscanthus giganteus (olifantsgras) - veld Aanplant olifantsgras (Miscanthus) Miscanthus giganteus (olifantsgras) - plantmachine Miscanthus giganteus (olifantsgras) - overladen Miscanthus giganteus (olifantsgras) - hakselen Miscanthus giganteus (olifantsgras) - oogst